Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


GODDESS WALLS

Goddess Wall # 1 [foto]
Locatie : Faron / Skyview Temple
Beschrijving : Als je in LAKE FLORIA bent geweest, moet je een flesje water vinden in de SKYVIEW TEMPLE. Als je in het begin van de tempel de trappen afloopt, zul je niet ver naar beneden de vlinders zien waar je op je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen. Meer details zijn te vinden in deel 12 van de walkthrough.

Goddess Wall # 2 [foto]
Locatie : Faron / Faron Woods
Beschrijving : Nadat je de eerste GODDESS WALL hebt gevonden in de SKYVIEW TEMPLE, kun je Gorko vinden in Faron Woods. Gorko is te vinden op het verbindingsstuk tussen de SACRED TEMPLE en FARON WOODS. Boven op een verhoog kun je de vlinders vinden waar je met je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen.

Goddess Wall # 3 [foto]
Locatie : Faron / Ancient Cistern
Beschrijving : In de ANCIENT CISTERN kom je op een bepaald moment in de westelijke kamer met een grote draaikolk. In deze kamer vind je de vlinders waarbij je op je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen.

Goddess Wall # 4 [foto]
Locatie : Lanayru / Sandship
Beschrijving : Als je op het SANDSHIP komt, kun je in het begin maar 1 kamer binnen gaan. Als je de trap afdaalt, zul je snel vlinders zien waarbij je op je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen. Meer details zijn te vinden in deel 16 van de walkthrough.

Goddess Wall # 5 [foto]
Locatie : Lanayru / Sandship
Beschrijving : Op het SANDSHIP moet je op een bepaald op het dek naar boven klimmen in de mast en zo een generator aan schakelen. Als je wat verder gaat, kun je achter het schip naar beneden springen en een stukje hart te pakken krijgen. Bij de kist met het stukje hart kun je vlinders vinden waarbij je op je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen. Meer info is te vinden in deel 16 van de walkthrough.

Goddess Wall # 6 [foto]
Locatie : Eldin / Fire Sanctuary
Beschrijving : Ongeveer halverwege de FIRE SANCTUARY kom je aan een grote brug waar een gat in is. Als je naar beneden springt in dit gat, kun je snel de vlinders vinden waarbij je op je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen. Meer details zijn te vinden in deel 19 van de walkthrough.

Goddess Wall # 7 [foto]
Locatie : Eldin / Fire Sanctuary
Beschrijving : Net voor je naar de baas gaat in de FIRE SANCTUARY, moet je naar beneden springen en naar links zweven om in een tunnel terecht te komen. In deze tunnel kun je 2 maal een GODDESS WALL laten verschijnen bij de vlinders. De eerste vlinders vind je in het begin van de tunnel, het tweede trio vind je onder aan de draaitrap. Meer info is te vinden in deel 19 van de walkthrough.

Goddess Wall # 8 [foto]
Locatie : Sky / Sky Keep
Beschrijving : Op het einde van de SKYVIEW KAMER in de SKY KEEP vind je snel de vlinders waar je op je harp moet spelen om de GODDESS WALL te laten verschijnen. Meer info vind je in deel 24 van de walkthrough.

Reclame