Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WAPENS/ITEMS - POTIONS

Potions
Potions zijn drankjes die je in een fles (Bottle) kunt opslaan en verschillende effecten kunnen hebben. De meeste zijn te koop in de BAZAAR in SKYLOFT. Met je gevangen insecten kun je potions in de BAZAAR sterker maken.

Heart Potion
De HEART POTION is de rode potion. Met deze potion kun je 8 hartjes bijvullen. Je kunt deze potion in de BAZAAR kopen voor 20 rupees.

Stamina Potion
De STAMINA POTION is de groene potion. Met deze potion gaat je uithoudingsmeter trager naar beneden en kun je dus langer snel lopen. Je kunt deze potion in de BAZAAR kopen nadat je de LANAYRU MINING FACILITY hebt uitgespeeld. De potion kost 50 rupees.

Oxygen Potion
De OXYGEN POTION is de blauwe potion. Met deze potion kun je langer onder water blijven. Je kunt deze potion in de BAZAAR kopen nadat je de Dragon's Water Scale bemachtigd hebt. De potion kost 20 rupees.

Guardian Potion
De GUARDIAN POTION is de doorzichtige potion. Met deze potion ben je minder kwetsbaar voor aanvallen. Je kunt deze potion in de BAZAAR kopen voor 2oo rupees.

Revitalizing Potion
De REVITALIZING POTION is de paarse potion. Hij repareert je schild en vult 4 hartjes bij. Deze potion krijg je gratis de eerste keer in een kist in de SEALED TEMPLE in FARON WOODS. Je kunt deze potion in de BAZAAR kopen voor 30 rupees.

Pumpkin Soup
PUMPKIN SOUP is een oranje potion. De potion vult 4 hartjes bij. Je kunt deze potion kopen op LUMPY PUMPKIN voor 10 rupees.
Reclame