Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


SIDE QUESTS : # 01: VERMISTE KUKIEL


Vereisten
Deze side quest kun je onmiddellijk uitvoeren nadat je de SKYVIEW TEMPLE uitgespeeld hebt.

Beschrijving
Als je buiten komt uit de STATUE OF THE GODDESS (nadat je de Ruby Tablet afgeleverd hebt) zul je een vrouw zien roepen naar haar dochter Kukiel.

Ga over de brug die over de rivier gaat en daarna verder richting het kerkhof in het zuiden. Daar zul je een vrouw tegenkomen waarmee je kunt praten. Ze vertelt je over een gekke man die op LUMPY PUMPKIN woont. Vlieg er naartoe met je vogel!

Binnen in de pompoen ga met de man aan de tafel spreken over monsters. Hij zal je vertellen over monsters op het kerkhof die 's nachts opduiken.

Ga terug naar SKYLOFT en ga binnen in een huis met een bed. Ga naar het bed en slaap tot het nacht is. Ga 's nachts naar het kerkhof en duw de grafsteen het dichtst bij de boom. Ga door de geopende poort en kruip in het gat in de grond. Volg het pad tot je bij de Batreaux komt. Hij zal je vertellen over GRATITUDE CRYSTALS. Spreek met Kukiel en ze vertelt dat ze de volgende dag gewoon naar huis zal gaan.

Ga terug in een huis slapen tot het ochtend is en ga daarna naar het huis van Kukiel onder de winkel in het centrum van SKYLOFT en praat met haar moeder.

Beloning
Als beloning krijg je 5 Gratitude Crystals.
Reclame