Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


SIDE QUESTS : # 10: ITEM CHECK


Vereisten
Deze side quest kan je starten vanaf dat het meisje van de Item Check in de BAZAAR in SKYLOFT je 'Darling' noemt. Je moet doorheen het spel meerdere malen met haar spreken. Het is mogelijk dat ze je na Nayru's Silent Realm al Darling noemt, maar misschien kan het al vroeger als je goed je best doet.

Beschrijving
Als je nu naar de Item Check in de BAZAAR gaat, moet je op het punt gekomen zijn dat het meisje je 'Darling' noemt. Indien dit niet het geval is, moet je met haar praten en later nog eens terugkeren en weer met haar praten. Je moet ongeveer een stuk of 5-6 keer met haar praten. Ze zal 5-6 keer lievere dingen tegen je zeggen totdat ze je dus 'Darling' noemt.

Als ze je Darling genoemd heeft, ga je 's nachts naar haar huis (onder de BAZAAR) en praat je met haar vader. Hij zal kwaad zijn omdat iemand zijn dochter wil. Ga daarna overdag nog 1 maal naar het meisje terug in de BAZAAR en ga daarna 's nachts naar haar huis terug.

Nu je in het huis terug bent, kun je ofwel een relatie beginnen of niet. In het eerste geval is zij tevreden, in het andere geval haar vader.

Beloning
Als beloning krijg je 5 Gratitude Crystals (onafhankelijk van het feit of je de relatie al dan niet begint).
Reclame