Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


SIDE QUESTS : # 02: LUMPY PUMPKIN


Vereisten
Deze side quest kan je starten zodra je op LUMPY PUMPKIN kan. De eerste opdracht kan je vervolledigen na het afwerken van de SKYVIEW TEMPLE, de tweede opdracht na het afwerken van de EARTH TEMPLE, de derde opdracht na het afwerken van de LANAYRU MINING FACILITY.

Beschrijving
Nadat je op LUMPY PUMPKIN stukje hart #3 bemachtigd hebt (luster laten vallen), kun je met de barman praten. Hij zal je 3 verschillende opdrachten laten doen.
  1. Als eerste opdracht moet je de warme pompoen soep naar Aegus brengen. Vlieg zo snel mogelijk terug naar SKYLOFT en breng de soep naar de man in de SPARRING HALL.
  2. Als tweede opdracht moet je een evenwichtstoefening doen in het pompoenveld op het LUMPY PUMPKIN eiland.
  3. Als derde opdracht moet je 's nachts met je GODDESS'S HARP spelen voor de barman. Volg het ritme van de zwaaiende mensen en je opdracht zit er op.

Beloning
Als beloning voor het afwerken van de 3 opdrachten krijg je een Stukje Hart.

Later kun je nog terugkeren om de 2e opdracht te herhalen. Als je de pompoenen in het opslaghok krijgt zonder ze te laten vallen krijg je 50 rupees.

Later kun je ook nog terugkeren om de 3e opdracht te herhalen. Afhankelijk van je prestatie met de harp krijg je maximaal 50 rupees.
Reclame