Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


SIDE QUESTS : # 06: DE LIEFDESBRIEF


Vereisten
Deze side quest kan je starten nadat je met je harp in SEALED GROUNDS bij de oude vrouw geweest bent.

Beschrijving
Ga naar de BAZAAR in SKYLOFT en praat met de man aan de tafel. Hij vertelt over nachtelijke problemen die recent in de KNIGHT ACADEMY begonnen zijn.

Ga 's nachts naar de ACADEMY en ga naar de Restroom (naast de ingangspoort op gelijkvloers). Een geest zal vragen om papier te brengen.

Ga nu in een bed slapen tot het opnieuw dag is en spreek met Cawlin die je in de ACADEMY kunt vinden. Hij zal je een liefdesbrief geven die je aan Karane moet geven (CAWLIN'S LETTER)

Nu heb je 2 mogelijkheden
  1. Breng de brief naar Karane die in een klaslokaal te vinden is op gelijkvloers en ga daarna de trap naar Pipit en spreek met hem. Je antwoorden zijn van geen belang, maar ga daarna opnieuw naar beneden naar Karane en spreek met haar.
  2. Je brengt de brief 's nachts naar de Restroom in de ACADEMY waar de geest zit. Slaap daarna tot het morgen is en ga terug naar Cawlin om te zeggen dat je de brief afgeleverd hebt. Daarna slaap je opnieuw en ga in de ACADEMY naar de kamer van Groose en je zult er de geest vinden.

Beloning
Als beloning krijg je 5 Gratitude Crystals (onafhankelijk van je antwoorden en of je de brief naar de geest of naar Karane brengt).
Reclame