Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


SIDE QUESTS : # 08: FUN FUN ISLAND


Vereisten
Deze side quest kan je starten vanaf dat je Scrapper ter beschikking hebt. Dus vanaf dat je in de BAZAAR geweest bent met een ANCIENT FLOWER na het verslaan van THE IMPRISONED.

Beschrijving
Ga een eerste maal praten met de man op FUN FUN ISLAND en hij zal vertellen dat een onderdeel ontbreekt op zijn eiland.

Ga daarna het ontbrekende onderdeel gaan zoeken in LANAYRU DESERT. Laat je afzetten aan het standbeeld in het begin van de woestijn. Blaas de 2 kleine rotsblokken naast de mijnkar op zodat een timeshift steen vrijkomt. Sla op deze steen zodat er klimop op de muur verschijnt.

Klim op deze klimop en volg daarna de smalle richel om uiteindelijk via een pad bij het ontbrekende deel van FUN FUN ISLAND te komen. Gebruik Scrapper om dit deel terug te brengen.

Nu FUN FUN ISLAND opnieuw werkzaam is kun je beginnen spelen. Als je door de 5 ringen gaat en landt op het gevlekte vak, heb je de maximumscore van 500 punten. Oefening baart kunst! Na enkele malen oefenen is het vliegen door de 5 ringen relatief gemakkelijk. Het moeilijke is landen op het correcte vakje! Als je de laatste ring passeert, moet je kijken waar het 50 rupee vak is en een kwart van de cirkel terug kijken, daar zal je ongeveer moeten landen. Je moet traag vallen (niet duiken dus) en hopen dat je juist valt...

Beloning
Voor het repareren van het eiland krijg je 5 Gratitude Crystals.

Voor het behalen van de maximum score krijg je 500 rupees en een Stukje Hart
Reclame