Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 11 : FARORE'S SILENT REALM

SKYLOFT WINDMOLEN 1
Ga in SKYLOFT naar Gaepora in de KNIGHT ACADEMY (grote poort op de bovenverdieping). Spreek met hem en hij zal vertellen over zeilen die naar de vuurtoren gericht moeten worden. Ga naar de windmolen dichtbij de PLAZA(net beneden aan de trap die van de ACADEMY komt). Blaas met je GUST BELLOWS op de propeller aan de windmole zodat hij draait. Stop met blazen als hij richting vuurtoren staat (blauw vlekje verschijnt op windmolen).

Ga daarna naar de toren in oosten van de stad (over de brug en bovenaan de hellingen). Op deze windmolen ontbreekt de propeller. Ga dichtbij de molen staan en spreek met de vader van Kukiel. Hij zal uitleggen dat de propeller vermist is.

SCRAPPER & de VERMISTE PROPELLER
Ga hierna naar de BAZAAR en praat met Gonda (scrap shop). Hij vertelt over de robot die zaken kan meedragen naar de SKY voor je. Als je een ANCIENT FLOWER hebt, zal hij de robot repareren. Je hebt nu SCRAPPER ter beschikking. Hierna start een lange cutscene over de vermiste propeller.

Vlieg naar ELDING VOLCANO met je vogel en laat je afzetten bij de ingang van de EARTH TEMPLE. Daarna loop je naar links tot je bij de bombloemen komt en links van je een zandhelling hebt waarbij een houten toren omver ligt. Naast de toren is de propeller terug te vinden. Gebruik dowsing om de exacte locatie te vinden! Fi roept scrapper en de propeller wordt meegenomen. Ga terug naar de EARTH TEMPLE en gebruik het standbeeld om terug te gaan naar de SKY.

SKYLOFT WINDMOLEN 2
Vlieg terug naar SKYLOFT en Kukiel's vader repareert de windmolen. Gebruik daarna je GUST BELLOWS om de propeller aan te blazen zodat de windmolen draait richting de vuurtoren op de PLAZA. Als de 2 windmolens richting de vuurtoren staan, schuift een extra toren uit de vuurtoren.

THUNDERHEAD OPENEN & ISLE OF SONGS
Ga naar de vuurtoren op de PLAZA en klim tot helemaal boven. Ga in de lichtstraal staan en speel op je GODDESS'S HARP. Volg daarna het ritme van de cirkels op de grond tot alle vlammen uit de grond verschen zijn. De toren zal draaien zodat er een lichtstraal doorheen de THUNDERHEAD gaat.

Duik van de toren en vlieg met je Loftwing naar de THUDERHEID door in de nieuwe straal te vliegen. In de THUNDERHEAD vlieg je richting het einde van de straal. Land op ronde eiland met de cirkels op de grond.

Om naar de overkant te kunnen (waar het andere gebouw is) moet je de brug vormen. Aan de grote hendel kun je draaien om alle stukken tegelijk te bewegen. Bij de hendel is ook een vierkant te zien met 3 kristallen in. Afhankelijk van een horizontale linkse, horinztale rechtse of verticale slag, kun je bepaalde stukken van de brug blokkeren (doordat ze niet meeschuiven omdat de weg geblokkeerd wordt). Je moet de kristallen combineren met aan de hendel draaien tot de 3 stukken recht achter elkaar staan.

Doe het als volgt: rechts slaan; schuif tot er 2 samen staan; midden slaan; schuif tot alle 3 samen; links slaan; schuif tot je met de brug naar de overkant kan. Het draaien doe je altijd in wijzerzin. Ga over de brug.

Over de brug kruip je door het kleine tunneltje en doe je verder een Skyward Strike op het blauwe logo. Een beeld zal naar boven schuiven en een lange cutscene zal starten. je leert FARORE'S COURAGE.

Vlieg nu naar voet van de toren waar je nog een Goddess Cube kist kunt vinden met een gouden rupee (300 rupees) erin. Vlieg daarna naar de groene straal zodat je in FARON WOODS komt.

FARORE'S SILENT REALM
Ga in FARON WOODS naar de plek tussen de grote boom en het gebouw dat je naar DEEP WOODS brengt (gebruik dowsing om het te vinden). Haal je harp uit en begin te spelen. Volg het tempo van de bewegende cirkels op de grond. Steek daarna je zwaard in de grond op de aangeduide plek.

Je komt nu in een soort droomwereld terecht (SILENT REALM). Deze droomwereld is FARORE'S SILENT REALM. Je krijgt een SPIRIT VESSEL die je moet vullen met TEARS. Als de SPIRIT VESSEL vol is, is je test geslaagd. Als je slaagt voor de test, krijg je ook een skill!

Verzamel de 15 TEARS OF FARORE zonder geraakt te worden. Als je een Tear gevonden hebt, kun je 90 seconden niet geraakt worden. Als je een LIGHT FRUIT neemt, zullen alle Tears 30 seconden licht uitstralen. Doseer en wees slim; soms moet je een Light Fruit laten liggen om het later te kunnen nemen als je het nodig hebt en gebruik ook je 90 seconden om eerst alle tears te zoeken en ze daarna snel na elkaar te nemen! Gebruik het kaartje om ze allemaal te vinden. Je kunt ook DUSK RELICS vinden. Deze kun je enkel vinden tijdens in de SILENT REALM. Ga na het vinden van alle Tears terug naar de plek waar je je zwaard in de grond stak.

Je krijg nu de WATER DRAGON'S SCALE, waarmee je onder water kunt zwemmen.

GROTE BOOM
Bucha, de Kikwi, vertelt je over het water en de grote boom. Spring in water beneden bij de grote boom en duik. Net voor de ingang vind je een AMBER RELIC. Duik daarna door tunnel en zwem tot je in een ruimte binnenin de grote boom komt. Klim uit water op de klimop naar het platform.

Gebruik je GUST BELLOWS om platform voor je te bewegen zodat het slingert. Spring er dan op het juiste moment naartoe. Draai je naar links en gebruik de GUST BELLOWS opnieuw om te slingeren. Spring op het juiste moment naar het smalle paadje tegen de muur. Volg het paadje tot je naar links kan en op een grote tak uitkomt. Versla de plant (gebruik Beetle om stengel door te doen) en volg de tak verder tot je bij de kist met de gouden rupee (300 rupees) komt. Keer daarna terug naar het eerste platform.

Gebruik nu de GUST BELLOWS om over de 2 platforms te komen. Ga daarna verder tot je aan de buitenkant van de boom komt. Schiet eerst beesten van klimop met je katapult en klim daarna heel de klimop tot je opnieuw naar binnen kan in de boom. Binnenin de boom moet je een dikke vijand verslaan. Daarna kun je opnieuw de weg volgen tot je buiten komt.

Versla nog enkele vijanden buiten en loop dan verder tot je bij klimop komt. Klim erop en je zal bij Yerbal, de Kikwi oudere, komen. Maak hem wakker met je Beetle of katapult. Daarna vertelt hij over FARORE'S FLAME en de Water Dragon.

GODDESS CUBES in de GROTE BOOM
Vanuit de grote boom zijn 2 GODDESS CUBES te bereiken. Aangezien je van boven uit de boom er naartoe moet springen, is het is handig om op voorhand rond de boom te lopen om te zien waar ze juist zitten. Je kan eventueel een beacon plaatsen zodat je ze zeker niet kunt missen. De eerste kubus vind je door een klein beetje terug te keren van boven in de boom (van bij Yerbal). Je komt een uitsteeksel tegen op het padje waarvan je naar beneden moet springen. Je landt op platform met erachter een evenwichtstouw. Loop over het touw om bij de kubus te komen en doe er een Skyward Strike op.

Spring daarna naar beneden en zwem opnieuw de boom binnen. Ga opnieuw via de platforms die je moet bewegen naar de overkant en ga buiten de boom. Net voor je de klimop op kunt, zul je rechts van je onder je een grote boomwortel zien met een GODDESS CUBE. Spring er naartoe en doe er een Skyward Strike op.

Naar LAKE FLORIA
Daarna spring je naar beneden van de boom en ga je richting zuiden (lange rechte gang op de kaart achter de plek waar je van Bucha, de Kikwi, je katapult kreeg). Ga bij de poort staan met de 2 halve manen op en doe een skyward Strike. Daarna teken je een cirkel links tussen de halve maan. Je zult waarschijnlijk enkele malen moeten proberen. Als je cirkel goed is, zal de poort open gaan. Volg de baan verder en spring in het water. Je bent nu in LAKE FLORIA.

Reclame