Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 12 : LAKE FLORIA

LAKE FLORIA
Om te beginnen moet je zeker zijn dat je de CURSED MEDAL niet bij je hebt. Indien dit wel het geval is, moet je naar de Item Check in de BAZAAR in SKYLOFT om hem uit je Pouch te halen! Je zult namelijk een fles moeten gebruiken en met de medaille is dat niet mogelijk

In LAKE FLORIA spring je in het water en zwem je verder onder water tot je binnen in een ruimte komt en het rare wezentje tegenkomt. Ondertussen kun je onder water verschillende AMBER RELICs vinden. Volg het wezentje tot het kwaad wordt dat je achtervolgertje speelt. Doe daarna een zwemspin door het houten hek zodat je verder kan. Volg het wezentje verder en doe verschillende zwemspins door de houten hekken tot je in een grote ruimte terecht komt.

Zwem onder water en doe spins tegen de stekelvissen zodat ze tegen de rotsen vliegen. 1 van de rotsen die je opblaast, maakt een gang vrij zodat je verder kan zwemmen. Achter de andere rotsen is vanalles interessant te vinden zoals o.a. rupees en AMBER RELICs. Zwem verder door je nieuwe gang tot je niet verder kan. Duik naar beneden en zwem dan naar boven en doe spin zodat je als een dolfijn uit het water vliegt en over hek vliegt.

Zwem nu verder tot je opnieuw niet verder kan en het wezentje door een smalle spleet zwemt. Doe een spin sprong uit het water zodat je op het land terecht komt. In deze kamer is een kist te vinden met erin een GODDESS PLUME. Verder vind je in deze kamer op het droge ook nog een GODDESS CUBE. Ga daarna terug het water in zwem verder tot je weer moet springen. Je komt nu in kamer met een grote walvis vijand. Versla de vijand door spin aanvallen tegen zijn hoofd te doen. Volg daarna het wezentje naar de poort. Het wezentje opent de poort en je kunt verder zwemmen naar de WATER DRAGON.

WATER DRAGON & SACRED WATER
Zwem naar het platform met en kruip uit het water. Als je met de WATER DRAGON spreekt, start een lange cutscene. Je moet haar genezen met Sacred Water. Ga door de tunnel achter de koningin naar buiten. Waar de vlinders vliegen kun je met de GODDESS'S HARP spelen om een Gossip Stone te laten verschijnen. Je zult ook een MONSTER CLAW krijgen. Ga daarna naar rechts en duw de boomstam naar beneden zodat je later snel terug kan keren.

SACRED WATER in de SKYVIEW TEMPLE
Ga nu terug naar de SKYVIEW TEMPLE door FARON WOODS en DEEP WOODS. In de tempel ga je de trap af tot je vlinders ziet. Speel op je harp en er zal een GODDESS WALL verschijnen. Doe er een Skyward Strike voor en je kunt op de Goddess Wall tekenen om iets te krijgen(bommen, rupees, hartjes om je te genezen, pijlen).

Ga hierna door het poortje rechts naar de volgende kamer (waar hout weggeslaan is). Ga in deze grote kamer (deur naar volgende kamer is op slot) door de verste rechtse deur in de kamer. Spring in het water en duik naar het smalle gangetje op de bodem en kruip erdoor. Klim hierna op de klimop en loop verder tot je een graafplek ziet. Graaf er en je vindt de SMALL KEY. Ga via gangetje terug naar de kamer met de gesloten deur en open de deur.

Ga daarna verder naar de kamer waar je de Beetle kreeg en loop gewoon verder naar de volgende kamer tot je bij het evenwichtstouw bent. Vertop je achter pade paddestoel rechts en gebruik je BEETLE om bommen op de vijanden te droppen (bom onder tak boven touw te vinden).Ga over het touw verder en ga door de poort naar de 3 bazen.

Je moet de 3 skeletten verslaan. Gebruik bommen om ze eerst te verdoven en doe daarne een spin attack tussen de 3 skeletten. Herhaal dit tot ze dood zijn. Daarna ga je verder naar de SKYVIEW SPRING.

In de SKYVIEW SPRING gebruik je dowsing om de juist waterval te vinden achter het altaar. Het is een waterval links achter het altaar. Vul je fles met SACRED WATER.

GODDESS WALL & STUKJE HART
Ga daarna terug naar buiten en ga door DEEP WOODS en FARON WOODS naar de plek tussen de SEALED TEMPLE en FARON WOODS waar je Gorko vindt. Hij is normaal gezien op een klein verhoogje (met klimop) te vinden. Speel op de GODDESS'S HARP zodat een GODDESS WALL verschijnt. Doe geen Skyward Strike, maar spreek met Gorko. Hij zal je vragen om een specifiek iets te tekenen (rupee, hartje, pijl of bom). Doe een Skyward Strike voor de muur en teken het gevraagde. Als je correct tekent, zal hij je belonen met een STUKJE HART.

Naar de ANCIENT CISTERN
Daarna ga je via de shortcut terug naar de koningin in LAKE FLORIA. Geef haar het water en als bedanking zal ze de waterval buiten blokkeren zodat je binnen kan in de tempel. Duik in het water en doe een zwemspin zodat je uit het water op het land springt en ga dan binnen in de ANCIENT CISTERN...

Reclame