Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 17 : DIN'S SILENT REALM

NAYRU'S FLAME
Na het verslaan van Tentalus op de SANDSHIP, kom je voor een torentje te staan. Doe een Skyward Strike op het blauwe logo en je krijgt NAYRU'S FLAME in je zwaard. Je kunt nu extra dowsing targets hebben. Nu start een lange cutscene waarin uitgelegd wordt dat je terug moet naar de ISLE OF SONGS.

SKY & GODDESS CUBE kist
Ga naar een vogelstandbeeld en vlieg naar de SKY.

Vlieg met je Loftwing naar het eiland dat uit 2 dele bestaat ten noord-westen van FUN FUN ISLAND. Lang op het eiland en gebruik je CLAWSHOTS om door het hek te raken. In de kist vind je de POTION MEDAL (hierdoor zijn je potions langer bruikbaar). Clawshot jezelf terug en vlieg daarna verder naar de ISLE OF SONGS.

ISLE OF SONGS
Binnen in het gebouw op de ISLE OF SONGS doe je een Skyward Strike zodat de cutscene start. Je leert DIN'S POWER op je GODESS'S HARP. Je moet terug naar ELDIN VOLCANO om de Silent Realm te uitdaging te spelen.
Vlieg daarna eerst terug naar SKYLOFT.

SKYLOFT
Ga in SKYLOFT binnen in de BAZAAR. Je kunt een Small Quiver kopen voor 150 rupees. Daarmee kun je 50 pijlen extra meedragen.

Als je met de man in de SCRAP SHOP gaat praten, zal hij je vertellen dat je vanaf nu op treasures kunt dowsen!

In de BAZAAR vind je ook een Goddess Cube kist met een gouden rupee
Ga daarna naar het oosten van SKYLOFT (over de plateaus in het water) naar de ingang van de grot bij de waterval. Gebruik je CLAWSHOTS om via de klimop op een eilandje te raken. Vandaar schiet je jezelf naar het eiland waar de waterval van stroomt. In de kist op dit eilandje vind je een STUKJE HART.

Spring terug naar beneden naar SKYLOFT en slaap ergens in een bed. Bezoek 's nachts Fledge en geef hem een 2e Stamina Potion. Nadat je hem een 2e potion gegeven hebt, moet je hem opnieuw overdag opzoeken en nog 1 maal 's nachts terug gaan. Als beloning krijg je nu 5 GRATITUDE CRYSTALS. Hierna kun je Fledge vinden achter de ACADEMY om een pijlschiet spel te spelen. Als je in het spel 600 punten of meer scoort, krijg je een STUKJE HART. Meer details vind je op de Side Quest #5 pagina.

Zorg dat je nu een lege fles meehebt, deze heb je namelijk nodig in ELDIN! Spring hierna op je vogel en begin te vliegen!

LANAYRU SAND SEA - STUKJE HART
Vlieg terug naar LANAYRU en ga naar de SHIPYARD in de SAND SEA. Ga het gebouw binnen waar je in de mijnkar moest springen. Bij de Goron kun je een spel spelen om met de kar zo snel mogelijk het parcours af te werken. Kies 'Heart Stopping' en ga sneller dan 1:05:00 om een STUKJE HART te krijgen. Meer details vind je op de Side Quest #11 pagina.

Keer hierna terug naar de SKY.

DIN'S SILENT REALM
Vlieg daarna finaal naar ELDIN. Speel op je GODDESS'S HARP op een plek waar vlinders vliegen dichtbij de brug die ongeveer halfweg tussen de start van ELDIN VOLCANO en de ingang van de EARTH TEMPLE (gebruik dowsing). Speel op je harp in het juiste ritme en steek daarna je zwaard in grond om DIN'S SILENT REALM te starten.

Vul opnieuw je SPIRIT VESSEL met TEARS (TEARS OF DIN). Gebruik dezelfde strategie als vorige keer en verzamel ook wat DUSK RELICS indien mogelijk. Let er op dat er een Tear is die je moet pakken door door een tunneltje te kruipen eerst. Een overzicht van alles is op het kaartje te vinden.

Als je alle Tears hebt, moet je terugkeren naar de startplek. Je kunt best de Tears op de zandhelling bewaren om ze op het einde te doen. Op de zandhelling zijn er 3. Laat de onderste liggen en neem de linkse en bovenste. Neem daarna de onderste en loop snel terug naar de startplek.

Na het succesvol afleggen van je uitdaging, krijg je de FIRESHIELD EARRINGS!

Naar VOLCANO SUMMIT
Ga nu naar propeller die je boven naar de zandglijbanen blaast. Ga daar binnen in de gangen die met lava bekleed zijn. Rechts bij de splitsing ga je naar de zandglijbanen, links ga je binnen in VOLCANO SUMMIT.

Reclame