Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 18 : VOLCANO SUMMIT

GORKO
Eens je in de VOLCANO SUMMIT bent, volg je de westelijke muur tot je bij lava komt. Via de plateaus kun je over de lava komen. Neem nu de noordelijk gang zodat je bij Gorko uitkomt. Hij zal je vertellen dat je niet door kunt omdat de baan door vuur versperd wordt. Hij zal je ook uitleggen dat je nu GODDESS CUBES kunt vinden via dowsing.

WATER in VOLCANO SUMMIT
Keer daarna terug naar binnenin VOLCANO SUMMIT en ga via de westelijke gang naar buiten. Hier buiten vind je een plas water en een waterval. Op de rotsen aan de rechterkant kun je 3 VOLCANO LADYBUGS vinden! Niet ver van het water vind je 2 graafplekken waarin je ELDIN ORE kunt vinden.

Bij de waterval zie je een uitsteeksel waarvan je in de diepte kunt duiken. Spring recht vooruit en beweeg zodat je vooruit zweeft. Je kunt zo op een platform landen met een GODDESS CUBE. Doe er een Skyward Strike op. Keer daarna terug met je CLAWSHOTS en klimop op de verschillende platforms. Uiteindelijk kom je boven de waterval uit. Daar kun je met GODDESS'S HARP bij de vlinders een standbeeld doen verschijnen.

Vul je fles nu met water en ga terug naar Gorko.

WATER BLUSSEN
Ga met je fles bij de kikker naast het vuur staan en giet het water in de kikker. Het vuur zal doven en je kunt verder gaan.

Niet ver hiervan vind je graafplekken met BLESSED BUTTERFLY bij. Speel met je GODDESS'S HARP om een standbeeld te laten verschijnen. Je krijgt een ELDIN ORE als het standbeeld verschijnt. In een graafplek bij het standbeeld kun je nog een ELDIN ROLLER opgraven die je met je net kunt vangen.

Ga nu je fles nogmaals vullen bij de waterval en keer daarna terug naar het 2e vuur. Schiet jezelf met de CLAWSHOTS naar boven en volg dan het paadje totdat je boven de kikker zit. Haal je fles uit en giet het water zodat het dooft. Ga daarna verder tot je bij Gorko komt.

LAKE FLORIA & het WATERBASSIN
De ingang van de FIRE SANCTUARY is versperd door een groot vuur. Je hebt iets groter nodig dan je fles. Ga naar de waterval en een Mogma zal je naar LAKE FLORA sturen.

Zoek een vogelstandbeeld en laat je naar de SKY sturen. Vlieg naar FARON en ga in LAKE FLORIA de Water Queen bezoeken. Ze zal je het bassin meegeven. Scrapper zal het voor je meedragen. Vlieg daarna terug naar ELDIN.

SCRAPPER BESCHERMEN
Scrapper landt beneden in ELDIN. Nu moet je nog helemaal naar boven tot bij het grote vuur bij Gorko in de VOLCANO SUMMIT. Scrapper mag niet geraakt worden door de vijanden. Volg het pad dat vol staat met vijanden en versla ze allemaal om Scrapper te beschermen. Het beste dat je kunt doen, is om al de vijanden van op afstand te doden met pijl & boog. Zelfs de dikke vijanden kun je met pijlen (stuk of 10) verslaan. Je vindt onderweg veel pijlen in de graafplekken die je tegenkomt.

Ga uiteindelijk als je boven bent tot aan het vuur bij Gorko in VOLCANO SUMMIT en het vuur zal gedoofd worden.

GODDESS CUBE
Voor je binnen gaat, ga je naar het linker torentje voor de ingang. Er is 1 raam waar je in kunt staan. Van in het raam kun je je met de CLAWSHOTS via verschillende platforms naar een platform met een GODDESS CUBE goddess cube schieten. Onderweg moet je nog een hagedis verslaan (LIZARD TAIL). Doe op de kubus een Skyward Strike. Spring daarna terug naar de brug op.

Naar de FIRE SANCTUARY
Ga nu rechtdoor over de brug en ga binnen in de FIRE SANCTUARY...

Reclame