Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 2 : FARON WOODS

SEALED GROUNDS
Je landt in de SEALED GROUNDS. Daal af tot op de bodem van deze put en doe een SKYWARD STRIKE tegen de paal die je daar vindt. Je leert vervolgens van Fi wat DOWSING is. Vlieg met hulp van de groene 'fonteinen' terug naar boven en open de deur met het oog op. Dit leidt je naar de SEALED TEMPLE.

SEALED TEMPLE
Je DOWSING signaal voor Zelda is hier zeer sterk. Een man in een rood kleed vertelt je echter dat Zelda in FARON WOODS is. Hij leert je ook met BEACONS werken. Je kunt deze beacons op je kaart plaatsen. Deze stralen licht uit en zijn van ver te herkennen en ze kunnen je naar een gewenste plaats gidsen.

In deze tempel vind je in een kist (rechts van de trap) ook een tweede BOTTLE, gevuld met een REVITALIZING POTION. Dit herstelt je schild en vult 4 hartjes bij.

Volg vervolgens je lichtzuil naar FARON WOODS; onderweg kom je een GORON tegen die uitlegt hoe de STATUEs werken.

FARON WOODS en de KIWKIs
Aangekomen in FARON WOODS, loop je verder tot enkele bomen je weg versperren. Hak deze om en dood de vijanden die je vervolgens tegenkomt. Spreek met het gekke wezen, KIKWI, en loop de helling op tot je in een open vlakte terecht komt. Via DOWSING kun je deze KIKWI terugvinden (hij zit verschillende malen verstopt in de paddestoelen). MATCHI de KIKWI en Fi vertellen je dat KIKWIs ook een DOWSING signaal veroorzaken.

BUCHA - de KIKWI leider
Ga vervolgens via dit signaal op zoek naar de KIKWI-baas. Volg het pad en ga in het zuiden helemaal naar boven en hak het touw los. Spring hiermee over de baan en je komt bij BUCHA, de KIKWI-ELDER. Hij vertelt je dat er 3 KIKWIs vermist zijn en via DOWSING opgespoord moeten worden.

KIKWI 1 - LOPSA
Kruip door het gat in de boomstam achter BUCHA, wandel over het touw en versla al de vijanden in de vlakte erachter. Rol tegen de boom en de KIKWI, LOPSA, komt tevoorschijn. Via het touw in de boom kun je terug in de FARON WOODS vlakte komen.

KIKWI 2 - ERLA
Vervolgens klim je op de klimop op de muur in het noordwesten en vernietig het gras tot ERLA tevoorschijn komt. Pluk hem uit de grond en je het je 2e KIKWI gevonden.

KIKWI 3 - OOLO
Spring door het gat in de grond naast de weg naar de SEALED GRONDS (ook te zien op je kaart) en vervolg je weg tot je OOLO vindt, verstopt in een plant. Als je op de boomwortel naar OOLO naar links gaat ipv naar rechts, kun je via een touw, balanceer goed!, een stukje hart vinden.

BUCHA en de SLINGSHOT
Als je de 3 KIKWI's gevonden hebt, keer terug naar BUCHA. Je komt te weten dat Zelda in de tempel diep in het bos zit. Als beloning krijg je een SLINGSHOT.

Ga naar het gebouw op het einde van de vlakte en schiet een slingertouw uit de boom met je katapult. Hiermee bereik je de DEEP WOODS. Je vindt hier in FARON WOODS ook AMBER RELICS, o.a. onder de boomstammen die je kunt rollen en ORNAMENTAL SKULLs, o.a. in de vijand die het gebouw in het noordoosten bewaakt.

DEEP WOODS
In de DEEP WOODS neem je het weggetje rechts en wandel je over een evenwichtstouw. Je kunt best eerst het bijennest ervan schieten met je katapult. Volg de baan verder tot je bij een vijand die naar je schiet naar rechts kunt.

Neem het weggetje naar beneden tot je bij een richel komt. Sprint tegen de muur en klim via de richel naar de overkant to je bij een 2e evenwichtstouw komt. Je moet met je katapult eerst de vijanden ervan schieten voor je erover kunt gaan. Op de boom na het touw kun je een WOODLAND RHINO BEETLE vinden door ertegen te rollen. Ga vervolgens verder door via het slingertouw naar de overkant te springen.

Aan de overkant kom je een Gorko tegen die je vertelt een SKYWARD STRIKE te doen op de GODDESS CUBE dichtbij. Daal verder af naar het pad en je vindt een andere GODDESS CUBE dichtbij de ingang van de tempel. Doe er een Skyward Strike op.

Op het einde van het pad vind je uiteindelijk de eerste tempel. Schiet met je katapult op de schakelaar boven de poort om binnen te gaan in de SKYVIEW TEMPLE...

Reclame