Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 21 : SONG OF THE HERO

WATER DRAGON
Groose schiet je naar FARON WOODS dat onder water staat en je landt in het water. Zwem naar Machi op het grote groene blad ten zuid-westen van de grote boom. Hij zal je vertellen dat je de boom in moet zwemmen.

Duik daarna onder water in en duik in de grote boom binnen langs de onderkant. Eens je in de boom zit, zwem je helemaal naar boven tot je aan land kan gaan op een dikke tak. Eenmaal daar, zal de
Water Dragon met je spreken. Ze wil je het deel van de Song of the Hero wel leren, maar niet zomaar.

Doorheen FARON WOODS zijn muzieknoten verspreid die jij moet terugzoeken.

FARON WOODS MUZIENOTEN
De muzieknoten die in een groepje bij elkaar staan, moet je 1 maal allemaal te pakken krijgen, spin aanval kan hier handig van pas komen! Als je bijn alle muzieknoten te pakken hebt, zul je de laatste kunnen vinden via dowsing. Hier is alvast een overzichtje van alle muzieknoten:
 • Ga via het pad op boom naar boven tot je in noorden een platform ziet uitsteken. Spring recht naar beneden zodat je op een blad landt dat omflipt. - 1 gele noot
 • Ten zuiden van de grote boom vind je noten in een cirkel. Spin aanval erdoor om ze allemaal in 1 keer te hebben. - 8 gele noten
 • Ten noord-oosten van de grote boom vind je noten in een cirkel. Spin aanval erdoor om ze allemaal in 1 keer te hebben. - 8 blauwe noten
 • Bij het tempeltje in noord-oosten kun je noten op een rij vinden. - 4 roze noten
 • Ten zuiden van de grote boom, vind je een rij bewegende noten. Spin aanval om ze allemaal te hebben. - 4 blauwe noten
 • In het westen bij de ingang van Faron Woods (vogelstandbeeld), vind je er verschillende op een rij in een tunneltje. Spin aanval om ze snel te hebben. - 8 groene noten
 • In zuid-westen vind je in de lange gang een lange sliert noten achter elkaar. Als je gewoon nauwkeurig zwemt, kun je ze simpel pakken. - 20 paarse noten
 • Redelijk centraal (op kaart ten oosten van de bruine cirkel) vind je 2 noten in een grasplek die je simpel kunt pakken. - 2 rode noten
 • In het zuiden, waar je de katapult kreeg, kun je door een tunneltje. Achter het tunneltje vind je een noot. - 1 paarse noot
 • Helemaal In het oosten vind je verschillende noten in een grote cirkel. Doe een spin aanval om ze snel te pakken. - 8 roze noten
 • In het zuiden, op pad naar de ingang naar Lake Floria, vind je een rij bewegende noten. - 4 roze noten
 • Op de oostelijke tak van de grote boom vind je een noot. - 1 lichtblauwe noot
 • Rechts van de zuidelijke groene cirkel op de kaart, vind je noten in een tunnel vol met bomvissen. - 4 gele noten
 • Ten westen van de grote boom vind je 2 noten in 2 verschillende grasplekken. - 2 paarse noten
 • Ten westen van de grote boom, vind je in de muur een rots die je kunt opblazen. Doe een spin aanval op de bomvis zodat de rotsen opblazen en de noot vrijkomt. - 1 gele noot
 • In het noord-westen vind je noten die rond een boom bewegen. - 4 rode noten
 • Ten oosten van de grote boom vind je een losse noot. - 1 rode noot

SONG OF THE HERO - FARON
Als je ze alle muzieknoten te pakken hebt, duik je terug de grote boom in langs de onderkant en ga je de Water Queen bezoeken. Omdat je alle muzieknoten gevonden hebt, zal ze je het 1e deel van de Song of the Hero leren.

Het water in FARON WOODS gaat nu ook opnieuw naar beneden zodat je weer normaal in FARON kan rondlopen.

Dit is het ideale moment in het oosten Oolo de Kikwi te zoeken. Breng de Kikwi met Scrapper naar de SKY. Ga daarna naar een vogelstandbeeld en laat je naar de SKY sturen.

SKYLOFT - GRATITUDE CRYSTALS
Eens je in SKYLOFT bent, ga je naar de KNIGHT ACADEMY om Owlan te bezoeken. Hij zal je bedanken omdat je zijn plantencollectie aangevuld hebt. Als beloning krijg je 5 GRATITUDE CRYSTALS. Normaal gezien zou je nu 80 kristallen moeten hebben. Indien dit niet het geval is, kun je op de overzichtspagina een kijkje nemen welke je nog niet hebt.

Ga met je kristallen naar Batreaux en je zult de TYCOON WALLET krijgen waar 9000 rupees in kunnen!

Neem daarna je vogel en vlieg naar ELDIN.

ELDIN VOLCANO & MATERIAAL TERUGZOEKEN
Eens je in ELDIN landt, start een lange cutscene. De vulkaan lijkt uit te barsen en daarna word je in een gevangenis wakker. Je bent alles kwijt. Je hebt zelfs geen zwaard meer!

In de potten in gevang zitten hartjes die je leven alvast kunnen bijvullen. Je moet de potten oppakken en op de grond smijten om de hartjes te kunnen nemen.

Plots kruipt een Mogma uit de grond die je alvast de Mogma Mitts terug geeft. Gebruik ze om in de graafplek te kruipen en via de tunnel in de grond uit de gevangenis te ontsnappen. Volg daarna de weg verder tot je in ELDIN VOLCANO komt. Het zit hier vol met vijanden!

Zorg dat de vijanden je niet zien en loop zo door heel ELDIN! Loop om te beginnen achter de Boboklin zodat hij je niet ziet en spring naar links naar beneden. Daar zul je graafplek zien waarin je kunt kruipen met je Mogma Mitts. Blaas ondergonds de rotsen op en kruip uit de tunnel aan de andere kant. Volg de weg verder tot je bij een toren komt waar een Boboklin in zit. Dicht bij deze toren kun je via een graafgat ondergronds komen bij een rups. Kruip uit de grond en je zult bij een kist staan waar de Gust Bellowsin zit. Met de gust bellows kun je nu de lava plekken wegblazen.

Volg de weg nu verder naar boven rechts (waar het Stukje Hart zat) en ontwijk de 2 Boboklins. Op het einde van het wegje kom je voor een toren. Voor de toren kun je graven en via tunnel uit komen bij de kist met de Clawshots.

Gebruik je CLAWSHOTS om via de targets in de lucht terug te keren naar de toren waarbij de kist met de GUST BELLOWS stond (voorlaatste target in de lucht). Laat je naar beneden vallen en blaas de lava weg zodat je langs de toren kan passeren. Ga daarna over de brug en erna naar rechts. Je kunt lava wegblazem om shortcut te maken.

Keer daarna terug over de brug en schiet je naar de laatste target in de rij en daarna naar de klimop op de muur voor je. Kruip naar boven op de klimop en ga naar links. Je zult in de lava plateau zien drijven. Spring via het plateau naar de overkant, de tunnel in. In deze kamer kun je hartjes bijvullen en bij de BLESSED BUTTERFLY op je GODDESS'S HARP spelen om een standbeeld te laten verschijnen. Je krijgt ook een ELDIN ORE. Keer daarna terug naar buiten en spring op het drijvende platform. Na een eindje drijven kun je rechts aan land gaan. Loop achter de Boboklin en schuil achter het hek aan de linkse kant. Vandaar kun je met CLAWSHOTS jezelf naar een klimop plek bij de brug schieten. Klim van het klimop naar boven tot je bij de bombloemen bent. Neem een bom en smijt ze naar de toren, zodat deze omvalt. Nu kun je gemakkelijk aan de kist waar de Whip in zit.

Ga daarna over de brug bij de bombloemen en gebruik je WHIP om door de poort aan het einde van de brug een clawshot target uit de grond te trekke. Gebruik je CLAWSHOTS om over de poort te raken. Ga achter de poort naar rechts naar de 3 bomblomenen en gebruik 1 om de rotsen op te blazen. Naeem daarna nog 1 en loop door de net vrijgemaakte gang en blaas de rotsen voor de luchtblazer op. Spring in de luchtblazer zodat je naar boven gevoerd wordt. Boven ga je naar links en daal je vulkaan af richting de ingang van de EARTH TEMPLE. Net over de omgevallen toren die je als brugje gebruikt ga je naar rechts en spring je op het drijvend plateau. Na eventjes varen kun je aan land gaan waar 3 bombloemen zijn en aan de overkant een toren met een bewaker. Neem een bom en spring op een andere passerend platform en smijt de bom naar de toren. Spring snel aan land. Als de toren omgevallen is kun je in de kist je Slingshot terug nemene.

Keer daarna met je CLAWSHOTS terug via de targets boven de lava. Ga daarna over het houten brugje en gebruik je katapult om de Boboklins voor de ingang van de EARTH TEMPLE te verdoven. Ga daarna voorbij de vijanden tot je voor de toren staat. Gebruik je kataptult om bewaker van de toren te verdoven zodat je kunt graven in de graafplekken ervoor. 1 van de graafplekken brengt je via een tunnel tot bij de kist met de Bomb Bag.

Blaas de toren nu op zodat je van de bewaker af bent. keer daarna terug (verdoof vijanden) en ga net voor het houten torenbrug naar beneden en spring via plateau naar de tunnel. In deze tunnel vind je bij de BLESSED BUTTERFLY een standbeeld als je met je GODDESS'S HARP speelt. Je krijgt ook een EVIL CRYSTAL. Als je de rotsen opblast kun je op platform komen waar je een FEETJE vindt en bommen!

Keer daarna naar buiten terug en ga opnieuw naar boven naar waar je uit de luchtblazer kwam. Ga bij de luchtblazer verder en gebruik bommen om de weg naar VOLCANO SUMMIT vrij te maken.

VOLCANO SUMIT & MATERIAAL TERUGZOEKEN
In VOLCANO SUMMIT vind snel je je zwaard (True Master Sword) terug!

Ga nu naar rechts naar de grote lavazee en spring op het bewegende plateau in de lava. Vanop dit plateau kun je een Skyward Strike doen op een GODDESS CUBE. Eens je aan de overkant bent, moet je naar links naar een richel springen. Volg deze richel en ga naar rechts waar je kan. In deze kamer naar rechts moet je met je zwaard het Water Fruit aansteken zodat je een druppel water aan je zwaard hebt. Smijt dit water nu in de lava een beetje verder en je kunt oversteken. Versla de vijanden hier en open de kist waar al je overige zaken inzitten! Keer nu terug door een beetje verder met een bom de versperring op te blazen. Ga daarna opnieuw over de lavazee via het plateau en ga binnen in de gang recht voor je.

Hier moet je het touw doorslaan met je zwaard. Met be BEETLE moet je ook 2 touwen naast de poort doorknippen. De brug zakt nu volledig naar beneden.

SONG OF THE HERO - ELDIN
Ga over de brug en je komt bij de Fire Dragon. Van deze leer je opnieuw een deel van de song of the hero, het 2e deel van de Song of the Hero. Ga na de cutscene naar het vogelstandbeeld en vlieg naar de SKY.

GODDESS CUBE kist
Eens je in de SKY bent, vlieg je naar de THUNDERHEAD. Tussen de ISLE OF SONGS en BUG ISLAND is een eilandje waarop je kan landen. Land op het kleine stukje gras en graaf via de graafplek ondergronds. Ondergronds ga je naar de rechtse uitgang zodat je bij de kist uitkomt. In de kist vind je een BOTTLE, je vijfde en laatste. Keer daarna terug naar de SKY en vlieg naar LANAYRU.

Reclame