Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 23 : GODDESS'S SILENT REALM

GODDESS CUBE kist
Vlieg van de SKY naar de THUNDERHEAD en vlieg naar een eiland tussen de ISLE OF SONGS en BUG ISLAND. Land op het eiland en kruip in het gat op het eiland. Kruip ondergronds naar links en graaf jezelf terug naar de bovengrond tot je bij een kist komt. In de kist zit een SMALL QUIIVER.

Keer daarna terug naar de SKY en vlieg verder richting de ISLE OF SONGS.

SONG OF THE HERO
Vlieg naar LEVIAS (dichtbij de ISLE OF SONGS) en land op het plat deel van zijn kop. Hierna start een lange cutscene over de SONG OF THE HERO. Je leert nu de finale versie van de SONG OF THE HERO!

Keer daarna terug naar de SKY en vlieg naar LANAYRU.

BOSS RUSH MODE
Als je nu naar LANAYRU vliegt, kun je het laatste stukje hart bemachtigen. Om dit te doen ga je naar de thunder dragon en vraag je om de boss rush mode te spelen. De details zijn te vinden op de side quest #16 pagina.

Daarna keer je terug naar de SKY en vlieg je verder naar SKYLOFT.

GODDESS'S SILENT REALM
In SKYLOFT ga je naar de PLAZA. Dichtbij de toren moet je op je GODDESS'S HARP spelen. Speel op je harp in het juiste ritme en steek daarna je zwaard in grond om GODDESS'S SILENT REALM te starten.

Vul opnieuw je SPIRIT VESSEL met TEARS. Gebruik dezelfde strategie als vorige keer en verzamel ook wat DUSK RELICS indien mogelijk. Een overzicht van alles is op het kaartje te vinden.

Enkele moeilijke tears zijn:
  • De tear op het brugje kun je via de leuning doen
  • Bovenop de ACADEMY
  • In het oosten zijn enkele goedbewaakte. Je kunt ze pakken en de vijanden activeren en daarna snel over het brugje lopen en een tear pakken bij de bazaar
  • De laatste tear die je pakt, is best die bovenop de toren
Als je alle Tears hebt, moet je terugkeren naar de startplek. Als je de Tear bovenop de toren neemt, is terugkeren geen enkel probleem.

Na het succesvol afleggen van de Silent Realm, krijg je de STONE OF TRIALS.

Naar de SKY KEEP
Voor je naar de SKY KEEP gaat, is het best om enkele flessen te vullen met heart potion, aangezien dit van pas zal komen in de volgende tempel!

Ga over de plateaus in water naar een standbeeld aan de rand van SKYLOFT (achter de plateaus naar links). Steek je steen erin en er zal stuk uit skyloft naar beneden vallen. Gebruik je CLAWSHOTS om naar de ingang te gaan en ga binnen in de SKY KEEP...

Reclame