Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 25 : HET EINDE

GHIRAHIM
Na de cutscene in de SKY KEEP, kom je in de SEALED TEMPLE terecht. Ga door de GATE OF TIME naar het verleden.

Ga daarna uit de tempel richting de grote put. Eens buiten moet je een gigantische hoop vijanden verslaan. De truuc is om zo snel mogelijk naar beneden te lopen. Af en toe moet je verplicht vechten. Doe spin attacks en verzamel hartjes om jezelf te genezen. Je zou relatief ongeschonden helemaal beneden moeten raken. Eens beneden ga je binnen in de cirkel waar GHIRAHIM is.

Sla hem 3 maal van het platform naar beneden (vermijd z targetten). Eens hij beneden is, moet je tegen hem vechten. Doe een shield bash met je schild en steek hem met je zwaard in de borst. Na hem enkele keren geraakt te hebben haalt hij een superzwaard uit. Gebruik een pijl om hem te raken zodat hij zijn zwaard rechtstaat. Sla verschillende malen op het groot zwaard (in de juiste richting) zodat zijn groot zwaard kapot is en raak Ghirahim zelf. Herhaal dit 2 maal om hem volledig te verslaan.

SKYLOFT
Nadat de lange cutscene gedaan is, ga je terug naar SKYLOFT. Om dit te kunnen doen moet je eerst via de GATE OF TIME terugkeren naar het heden.

Om de finale vijand te verslaan heb je toch wel minstens 3 flessen nodig die je volledig kunnen bijvullen. Het kan zijn dat je wat insecten moet vangen voor je de drankjes kunt upgraden.

Als je hartjes volledig vol zijn en voldoende flesjes hebt, ga je terug naar FARON WOODS. Ga in de SEALED TEMPLE en ga via de GATE OF TIME terug naar het verleden. Ga naar buiten uit de tempel en ga helemaal naar beneden in de put.

Nu kun je het finale gevecht doen. Let er op dat je eens je het gevecht begint, niet meer kunt terugkeren. Eens je dit gevecht start, kun je nooit meer terugkeren naar de rest van het spel!

DEMISE
De finale baas DEMISE moet je in 2 fasen verslaan. In de eerste fase moet je hem een stuk of 20-25 keer raken. Als je genoeg flessen meehebt met potions, kun je terwijl je veel geraakt wordt, hem genoeg raken. Je wordt geraakt terwijl je de vijand raakt. Als je goed met je schild kunt werken, kun je shield bashen om hem heel even te verdoven en daarna te raken met je zwaard. Na hem genoeg geraakt te hebben, begint de 2e fase.

Nu moet je Demise met een Skyward Strike raken. Let er op dat het moeilijker is dan voorheen in het spel om een je zwaard opgeladen te krijgen. Als het je lukt om je zwaard op te laden, moet je DEMISE raken ermee. Als het lukt, is hij verdoofd en kun je hem raken. Als je hem genoeg raakt, zal hij op de grond vallen. Nu moet je een Fatal Blow op hem doen. Herhaal deze cyclus van Skyward Strike - Fatal Blow 3 maal en DEMISE is finaal verslagen.

Nu heb je het spel finaal uitgespeeld!

Reclame