Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 6 : DE EARTH TEMPLE

OVERZICHT KAMERS
Kamer  01 : De kamer waar je binnenkomt tot aan de brug
Kamer  02 : Het vervolg van Kamer 1, na de brug
Kamer  03 : De kamer rechts van Kamer 2 (met de BOMB BAG)
Kamer  04 : De kamer links van Kamer 2 (met de DUNGEON MAP)
Kamer  05 : De geheime gang rechtsboven Kamer 2
Kamer  06 : De kamer na Kamer 5 (met de BOSS KEY)
Kamer  07 : De kamer met de baas

KAMER 1 & de tandwielen
Ga over de plateaus tussen de lava naar een platform waar je 2 tandwielen ziet. Sla erop zodat touwen los schieten en ze beginnen te draaien. Gebruik de BEETLE om het derde tandwiel naast (naast de brug) los te krijgen zodat de brug volledig zakt. Links voor de brug kun je hartjes gaan opgraven indien nodig. Ga over de brug naar KAMER 2.

KAMER 2
Versla de hagedis. In de hagedis vind je LIZARD TAIL.

Recht voor je zie je een beeld in de lava drijven. Gebruik je BEETLE om een bom in het oog van het beeld te laten ontploffen. De stenen oogbol zal loskomen en je kan het als loopbal gebruiken om door de lava te gaan. Loop op de bal en ga naar links.

Smijt een bom op het plateau aan de linker kant dat naar boven gaan. In de vrijgekomen kist zit een GOLDEN SKULL. In een andere kist links zit ook nog een BLUE BIRD FEATHER.

Loop terug op de bal en ga volledig naar rechts. Kruip door het gat bij de grond links van je en neem hier een bom. Rol deze terug door het gat en laat de rotsen voor de deur ontploffen. Ga binnen in KAMER 3.

KAMER 3 & de BOMB BAG
Versla de 2 hagedissen om de BOMB BAG te krijgen. Hier krijg je ook nog 2 LIZARD TAILs. Ga terug naar Kamer 2 en praat met het mannetje om meer te weten te komen over het gebruik van bommen.

Ga daarna op het hoge pad links dat geblokkeerd wordt door een rots. Blaas de rots op, versla de hagedis en ga naar KAMER 4.

KAMER 4 & de DUNGEON MAP
Ga via de platformen naar het einde van de kamer en neem het liftje naar boven. In een kist vind je de DUNGEON MAP. Keer daarna terug naar KAMER 2.

KAMER 2 & de muur opblazen
Ga via het stenen oog door de lava en blaas de muur aan de rechterkant op met een bom (het rode kruisje op de kaart). Dit kun je doen vanop de stenen bol. Ga door dit gat naar KAMER 5.

KAMER 5
Ontwijk de lavafonteinen tot je niet meer verder kan. Blaas links een muur op met een bom om verder te gaan (Kijk op de kaart om te zien waar je een lavastroom zou moeten zien, daar werp je de bom). Ga verder tot je bij een rode poort komt.

Boven de poort hangt een touw. Stuur je BEETLE hier naartoe om dit door te snijden. Stuur je BEETLE ook links door de opening om het touw aan de andere kant van de poort door te snijden. De poort gaat open. Vervolgens moet je op een smal lava weggetje verdergaan en eindig je terug in KAMER 2.

KAMER 2 & schakelaars voor het pad
Druk met je bol de schakelaars in het pad in door ertegen te rollen (langs beide kanten). Het pad zal stijgen en je kunt via het pad naar KAMER 6 gaan.

KAMER 6 & de BOSS KEY
Hier vind je een steile helling waar stenen van rollen. Loop naar boven (druk op A) en vlucht op tijd in de open plaats in de muur om de stenen te laten passeren.

De opening in de muur van de tweede helling is geblokkeerd met rotsen. Om deze te doen ontploffen, ga je naar rechts door het gangetje, graaf je een luchtblazer vrij en vlieg je naar boven. Volg het pad tot boven en smijt van op het einde van dit pad een bom naar de rotsen (mik naar rechts naar de breuken in de helling). Keer terug naar de helling en loop naar boven via een tussenstop in de holte die je net vrijgemaakt hebt.

Eenmaal boven ga je naar links de trap op en krijg je de BOSS KEY. Vlucht nu snel terug naar beneden, sneller dan de rots, en plaats de sleutel in de deur. Je komt nu bij de baas in KAMER 7.

KAMER 7 & SCALDERA
Ga KAMER 7 binnen en versla SCALDERA. Vlucht voor de baas naar boven. Wacht tot hij zijn mond opendoet en smijt er dan een bom in. Als deze bom ontploft, is hij bewusteloos. Sla vervolgens op zijn oog. Herhaal dit tot hij zijn volledig pantser verliest en uiteindelijk dood is.

Neem de HEART CONTAINER en ga door de deur zodat je in de EARTH SPRING komt.

Reclame