Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WALKTHROUGH : DEEL 7 : SKYLOFT NA ELDIN

EARTH SPRING
Nadat je de EARTH TEMPLE baas verslaan hebt, kom je in EARTH SPRING. Achter het altaar kun je verschillende feetjes vinden die je in een fles kan vangen. Ga voor het altaar staan en doe een Skyward Strike op het blauwe logo. Je krijgt de AMBER TABLET.

STATUE OF THE GODDESS & de AMBER TABLET
Vlieg terug naar SKYLOFT en ga verder naar de STATUE OF THE GODDESS en steek de AMBER TABLET in de muur bij de vorige tablet. Een nieuwe lichtstraal zal door de wolken heen gaan zodat je naar LANAYRU kan.

In principe kun je nu al door gaan naar LANAYRU DESERT. Als je geen interesse hebt in verzamelen en Side Quests kun je het vervolg van dit deel van de Walkthrough over laten en onmiddellijk naar LANAYRU DESERT gaan.

FARON WOODS & de bomgrotten
Ga naar FARON WOODS en neem het gangetje in het zuiden van FARON WOODS dat je van SEALED GROUNDS naar FARON WOODS brengt. Op een bepaald moment moet je naar beneden springen en kom je in het eigenlijke bos terecht. Ga nu rechtdoor tot je een muur ziet die kan opblazen (op de kaart zie je een kleine gele vlek op de grond tegen de rotswand). Achter deze rots is een STUKJE HART te vinden.

Ga daarna verder naar het noorden waar je de kikwi tussen de planten vond (noord-westen). Je moet op klimop klimmen en dan kom je op een klein verhoog. Blaas de rotsen voor je op, en je vindt een kist met GODDESS PLUME.

Shoppen in SKYLOFT
Ga nu terug naar SKYLOFT en ga in de BAZAAR of in BEEDLE's SHOP om upgrades te kopen zoals een ADVENTURE POUCHE UPGRADE te kopen. Echt nieuwe dingen zijn er niet te koop.

BEEDLE's GRATITUDE CRYSTAL
Als je in BEEDLE's SHOP bent, kun je in zijn bed slapen. Als je 's nachts uit zijn winkel gaat, zul je op zijn slaapeiland zijn in de SKY (BEEDLE ISLAND). Met je BEETLE kun je een GRATITUDE CRYSTAL vinden bovenop de rotor van zijn winkel. Ga daarna terug naar binnen in de winkel, slaap, en je bent terug in SKYLOFT.

LUMPY PUMPKIN
Neem je vogel en vlieg naar LUMPY PUMPKIN. Je kunt het 2e deel van side quest #2 doen. Ga met de barman binnen praten en hij zal je pompoen laten dragen bij zijn dochter. De dochter is bij het pompoenveld buiten te vinden. Na het afronden van de opdracht ga je terug naar de barmen. Je moet later nog 1 opdracht doen.

Ga daarna slapen in het bed op de gelijkvloers en ga de trap op. Je zult er een GRATITUDE CRYSTAL vinden. Ga daarna naar buiten naar het pompoenveld naar het opberghok waar je de pompoenen naartoe moest brengen. Je vindt er nog een GRATITUDE CRYSTAL.

Bij het pompoenveld vind je 's nachts ook nog STARRY FIREFLY die je met je net kunt vangen. Daarna ga je opnieuw naar binnen en slaap je tot het opnieuw dag is.

GODDESS CUBE kisten
Er zijn nog enkele schatten te verzamelen die je vrijgemaakt had door GODDESS CUBEs te vinden in ELDIN VOLCANO. Vlieg naar een klein eiland in het noorden (meest oostelijke eiland) en land er. Je moet via de klimop klimmen tot je bij een kist onder het eiland uitkomt. In deze kist zit de TREASURE MEDAL.

Vlieg verder naar het kleine eilandje in het noorden (meest noordelijke eiland) naast BAMBOO ISLAND en land bovenaan. Je vindt er een kist met een zilveren rupee.

Vlieg verder naar het westen naar BAMBOO ISLAND (noordelijk van de rode ELDIN VOLCANO straal). Je vindt er een kist met een gouden rupee.

Ga binnen in het huisje op BAMBOO ISLAND en je kunt er side quest #4 afwerken. Sla minstens 28 keer en je krijgt een BLUE BIRD FEATHER, GOLDEN SKULL of GODDESS PLUME. Heb je minder dan 28, maar meer dan 20, dan krijg je een EVIL CRYSTAL.

Vlieg hierna verder naar het eiland ten oosten van SKYLOFT en ten noord-westen van FUN FUN ISLAND (eiland uit 2 delen). Je vindt er een kist met een Satchel Upgrade waardoor je meer katapult kogels kunt meedragen.

De 2 andere kisten kun je pas openen als je kunt duiken en als je in de THUNDERHEAD kunt vliegen.

NAAR LANAYRU
Nu vlieg je naar de gele straal en duik je LANAYRU binnen.

Reclame