Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


STUKJES HART

Er werd gezocht naar
Locatie: "Alles" en Benodigdheden: "Alles"
Aantal resultaten: 24

Stukje Hart # 1 [foto]
Locatie : Faron Woods / Faron
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Op de grote boomwortel in FARON WOODS kun je rechts om Oolo (de kikwi) te vinden. Ga bij deze splitsing naar naar links en ga over het evenwichtstouw. Op het einde vind je een stukje hart.

Stukje Hart # 2 [foto]
Locatie : Skyview Temple / Faron
Benodigdheden : Beetle
Beschrijving : In de SKYVIEW TEMPLE is een grote ronde kamer met daarin een kleinere kamer waar je de Beetle bemachtigt. Ga terug naar de grote kamer en met de Beetle kun je een schakelaar raken bovenin het gebouw waarin je de Beetle kreeg. Als je dit doet gaat een poort open waarachter een stukje hart ligt.

Stukje Hart # 3 [foto]
Locatie : Lumpy Pumpkin / Sky
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Ga in LUMPY PUMPKIN de grote trap op en rol verschillende malen tegen de balk waaraan de luster bevestigd is. Na enkel keren zal de luster naar beneden vallen zodat je het stukje hart kunt bemachtigen.

Stukje Hart # 4 [foto]
Locatie : Klein Eilandje / Sky
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : In DEEP WOODS kun je net voor de ingang van de SKYVIEW TEMPLE Goddess Cube #2 vinden. Doe er een Skyward Strike op en er zal een kist verschijnen op een klein eilandje ten zuiden (lichtjes naar het oosten) van SKYLOFT. Ga met je vogel naar het eiland en open de kist.

Stukje Hart # 5 [foto]
Locatie : Eldin Volcano / Eldin
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : In ELDIN VOLCANO kom je niet ver nadat je bombloemen leren gebruiken hebt, een splitsing tegen. Als je rechtdoor gaat zul je een Goddess Cube vinden, als je rechts gaat kom je een mannetje tegen dat in de grond zit. Ga verder naar rechts en blaas de vuurblazer op met bombloemen. Volg de route nu rechtdoor tot je beneden dicht bij lava komt en je links van je een bruggetje over de lava ziet. Hier kun je rechts naar boven gaan. Volg de weg tot je bij het stukje hart bent.

Stukje Hart # 6 [foto]
Locatie : Batreaux / Skyloft
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Nadat je 10 Gratitude Crystals gevonden hebt, kun je ze bij Batreaux gaan inwisselen voor een stukje hart. Batreaux komt tevoorschijn na het afwerken van side quest #1

Stukje Hart # 7 [foto]
Locatie : Watermolen / Skyloft
Benodigdheden : Water Dragon's Scale
Beschrijving : Als je in ELDIN Goddess Cube #9 gevonden hebt, verschijnt in het centrum van SKYLOFT een kist. Spring in het water in SKYLOFT en duik onder de toren met het vogelnest om bij de kist te komen waarin het stukje hart zit.

Stukje Hart # 8 [foto]
Locatie : Faron Woods / Faron
Benodigdheden : Bom
Beschrijving : Ga naar FARON WOODS en neem het gangetje in het zuiden van FARON WOODS dat je van SEALED GROUNDS naar FARON WOODS brengt. Op een bepaald moment moet je naar beneden springen en kom je in het eigenlijke bos terecht. Ga nu rechtdoor tot je een muur ziet die kan opblazen. Achter deze rots is het stukje hart te vinden.

Stukje Hart # 9 [foto]
Locatie : Lanayru Desert / Lanayru
Benodigdheden : Bom
Beschrijving : Ga in LANAYRU DESERT via de paden onder het drijfzand naar de groene lus die op de kaarte te zien is (rechts boven). Volg het pad tot aan de rechtse ingang van de groene lus en blaas de muur op (neem dus bommen mee!). Volg het pad tot je aan een kist komt waar het stukje hart in te vinden is.

Stukje Hart # 10 [foto]
Locatie : Beedle Island / Sky
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Als je in LANAYRU goddess cube #12 gevonden hebt, verschijnt op BEEDLE ISLAND een kist met een stukje hart in. Vlieg er naartoe en land helemaal boven op het eiland om bij de kist te komen.

Stukje Hart # 11 [foto]
Locatie : Lumpy Pumpkin / Sky
Benodigdheden : Harp
Beschrijving : Als je side quest #2 volledig afgewerkt hebt, krijg je van de barman op LUMPY PUMPKIN het stukje hart.

Stukje Hart # 12 [foto]
Locatie : Sealed Grounds / Faron
Benodigdheden : Harp
Beschrijving : Nadat je de 2e maal de SKYVIEW TEMPLE bezocht hebt en dus GODDESS WALLS kunt oproepen, kun je in de verbindingsweg tussen de SEALED GROUNDS en FARON WOODS Gorko vinden bij een zwerm vlinders. Nadat je met je Harp de GODDESS WALL opgeroepen hebt, spreek je met Gorko. Als je het gevraagde voor hem op de muur tekent, krijg je een stukje hart. Let er op dat je op het verhoog moet staan dichtbij waar je de goron de eerste maal tegenkomt en het standbeeld laat verschijnen.

Stukje Hart # 13 [foto]
Locatie : Fun Fun Island / Sky
Benodigdheden : Scrapper
Beschrijving : Als je na het repareren van FUN FUN ISLAND (side quest #8) een maximum score haalt, krijg je een stukje hart.

Stukje Hart # 14 [foto]
Locatie : Beedle's Shop / Skyloft
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : In BEEDLE'S SHOP op SKYLOFT kun je een stukje hart kopen voor 1600 rupees. Het verschijnt pas tegen het einde van het spel in zijn winkel nadat je reeds verschillende andere dure zaken gekocht hebt.

Stukje Hart # 15 [foto]
Locatie : Klein eilandje / Sky
Benodigdheden : Clawshots
Beschrijving : Nadat je in FARON WOODS Goddess Cube #19 gevonden hebt, verschijnt in de SKY een kist. De kist verschijnt op een eiland met een vulkaan vorm ten oosten van de gele straal. Land in de vulkaan en gebruik je CLAWSHOT om bij de kist te komen. In de kist zit het stukje hart.

Stukje Hart # 16 [foto]
Locatie : Knight Academy / Skyloft
Benodigdheden : Clawshots
Beschrijving : Klim in SKYLOFT op de ACADEMY zoals je in het begin van het spel moest doen. Ga daarna via de boord aan de muur op het dak van de ACADEMY. Je zult een schoorsteen zien, met een plek waar je naartoe kunt CLAWSHOTTEN. Laat je daarna in de schoorsteen vallen en ga door het tunneltje naar de kamer van Zelda. In de kast in haar kamer vind je het stukje hart.

Stukje Hart # 17 [foto]
Locatie : Eiland met waterval / Skyloft
Benodigdheden : Clawshots
Beschrijving : Nadat je in LANAYRU SAND SEA Goddess Cube #23 gevonden hebt, verschijnt in SKYLOFT op het eiland waar de waterval van stroomt een kist. Gebruik je CLAWSHOTS om via de klimop op het eilandje in het oosten te komen. Vandaar kun je naar het grote waterval eiland. In de kist op het eiland zit het stukje hart.

Stukje Hart # 18 [foto]
Locatie : Sandship / Lanayru
Benodigdheden : Clawshots / Bow
Beschrijving : Nadat je in de SANDSHIP je boog gekregen hebt, kom je opnieuw op het hoofddek uit. Hier ga je via de kabels naar boven in de mast om een generator te activeren met je zwaard. Bij deze generator kun je via een kabel aan de achterkant van het schip komen waar je een kist vind met een stukje hart in.

Stukje Hart # 19 [foto]
Locatie : Knight Academy / Skyloft
Benodigdheden : Bow
Beschrijving : Nadat je Side Quest #5 afgewerkt hebt, kun je achter de KNIGHT ACADEMY bij Fledge een pijlschiet spel spelen. Als je meer dan 600 punten scoort, krijg je een stukje hart.

Stukje Hart # 20 [foto]
Locatie : Lanayru Sandsea / Lanayru
Benodigdheden : Geen
Beschrijving : Nadat je de SANDSHIP uitgespeeld hebt, kun je de Rollercoaster Side Quest spelen (#11). Als je een tijd haalt die sneller is dan 1:05:00 krijg je een stukje hart.

Stukje Hart # 21 [foto]
Locatie : Bug Island / Sky
Benodigdheden : Thunderhead / Fireshield Earrings / Clawshots
Beschrijving : Nadat je in VOLCANO SUMMIT Goddess Cube #24 gevonden hebt, verschijnt er op BUG ISLAND een kist met een stukje hart in. Je kunt de kist bereiken door in het zuiden van het eiland naar beneden naar een platform te springen.

Stukje Hart # 22 [foto]
Locatie : Fire Sanctuary / Eldin
Benodigdheden : Fireshield Earrings / Mogma Mitts
Beschrijving : In de noord-westelijke kamer van de FIRE SANCTUARY kun je ondergronds graven. Als je de Mogma achtervolgt en te pakken krijgt, krijg je van hem een stukje hart.

Stukje Hart # 23 [foto]
Locatie : Volcano Summit / Eldin
Benodigdheden : Fireshield Earrings / Mogma Mitts
Beschrijving : In VOLCANO SUMMIT kun je op de weg richting de FIRE SANCTUARY voor de 2e kikker die je water moet geven 3 graafplekken vinden. In 1 van de 3 graafplekken kun je met de MOGMA MITTS graven zodat je via een ondergrondse tunnel bij een kist komt met een stukje hart in.

Stukje Hart # 24 [foto]
Locatie : Lanayru Gorge / Lanayru
Benodigdheden : Song of the Hero
Beschrijving : Nadat je de Song of the Hero volledig hebt, kun je terugkeren naar de Thunder Dragon in LANAYRU GORGE. Speel de Boss Rush en versla 4 eindbazen om een stukje hart te krijgen.

Reclame