Zelda Twilight Princess [website] | Zelda Skyward Sword [website]
 Algemeen

Overige


WAPENS/ITEMS


Er werd gezocht naar "Alles"

Adventure Pouch [Foto]
In de ADVENTURE POUCH kun je maximum 4 items opbergen. Nadat je in de Knight Academy je groene pakje gekregen hebt en naar buiten gaat, krijg je van Fledge de Adventure Pouch.

Amber Tablet [Foto]
Je krijgt de AMBER TABLET nadat je de EARTH TEMPLE hebt uitgespeeld. Je moet het naar de STATUE OF THE GODDESS brengen op SKYLOFT.

Ancient Sea Chart [Foto]
In LANAYRU SAND SEA moet je op zoek naar de ANCIENT SEA CHART om te weten waar je met je boot naartoe moet varen. Je vindt deze bovenaan in SKIPPER'S RETREAT.

Baby Rattle [Foto]
De BABY RATTLE (baby ratelaar) moet je in SKYLOFT terugzoeken voor Bertie tijdens Side Quest #9. Verder in het spel wordt het niet gebruikt.

Beedle's Insect Cage [Foto]
Nadat je op BUG ISLAND het spel bij Stritch gespeeld hebt in Side Quest #14 krijg je als beloning BEEDLE'S INSECT CAGE. Deze moet je terugbrengen naar Beedle.

Beetle [Foto]
De BEETLE is een vliegend en vanop afstand bestuurbaar wezentje waarmee je schakelaars kan aanzetten of items kan verzamelen. Je krijgt het als je de tussenbaas in de SKYVIEW TEMPLE verslaat.

Bird Statuette [Foto]
De BIRD STATUETTE krijg je na het winnen van de vliegwedstrijd in SKYLOFT in het begin van het spel. Als je het aan Zelda geeft, word je gezegend en krijg je de SAILCLOTH.

Bomb Bag [Foto]
Met bommen kun je verschillende zaken opblazen. Je krijgt de BOMB BAG (bomzak) waar je bommen kunt insteken in de EARTH TEMPLE na het verslaan van de 2 hagedissen.

Bottle [Foto]
In een BOTTLE (fles) kan een potion opgeslagen worden. Je kunt je eerste BOTTLE bemachtigen in de bazaar in SKYLOFT wanneer je de eerste potion koopt. Later kun je nog extra flessen vinden.

Bow [Foto]
Met de BOW (boog) kun je pijlen afschieten. Je krijgt het als je de tussenbaas in de SANDSHIP verslaat.

Bug Medal [Foto]
Als je de BUG MEDAL (insecten medaille) hebt, staat op de kaart aangeduid waar je insecten kunt vinden. Voor 1000 rupees kun je deze bij BEEDLE kopen.

Cawlin's Letter [Foto]
CAWLIN'S LETTER is een brief die je gebruikt in side quest #6.

Clawshots [Foto]
Met de CLAWSHOTS kun je jezelf naar ergens schieten. Je krijgt deze na het afwerken van NAYRU'S SILENT REALM in LANAYRU DESERT.

Colossus Beetle [Foto]
In Side Quest #14 is Beedle zijn COLOSSUS BEETLE kwijt. Deze moet je voor hem terug zoeken.

Cursed Medal [Foto]
De CURSED MEDAL (vervloekte medaille) zorgt ervoor dat er meer rupees verschijnen in het spel. Als je deze in je Adventure Pouch hebt zitten, kun je wel geen schild en geen potions gebruiken. Je krijgt de medaille van Batreaux als je hem 30 Gratitude Crystals brengt.

Digging Mitts [Foto]
Met DIGGING MITTS kun je op bepaalde plekken graven. Je krijgt deze handschoenen in ELDIN VOLCANO nadat je in de grot vele vijanden verslaat.

Emerald Tablet [Foto]
Je krijgt de EMERALD TABLET nadat je in de STATUE OF GODDESS het GODDESS SWORD gekregen hebt.

Fireshield Earrings [Foto]
Met de FIRESHIELD EARRINGS ben je bestand tegen de hoge temperaturen in de VOLCANO SUMMIT in ELDIN. Je krijgt deze Je krijgt deze na het afwerken van DIN'S SILENT REALM in ELDIN VOLCANO.

Goddess Sword [Foto]
Het GODDESS SWORD is het eerste echte zwaard van Link. Je krijgt het nadat je wakker wordt uit je droom en Fi volgt in de STATUE OF THE GODDESS.

Goddess's Harp [Foto]
De GODDESS'S HARP is een muziekinstrument dat je kan gebruiken om goddelijke liederen te spelen. Je krijgt het van Zelda in de TEMPLE OF TIME net nadat je LANAYRU MINING FACILITY hebt uitgespeeld.

Gust Bellows [Foto]
De GUST BELLOWS is een instrument waarmee je lucht kunt blazen. Je kan het bijvoorbeeld gebruiken om zand weg te blazen. Je krijgt het in LANAYRU MINING FACILITY.

Heart Medal [Foto]
Als je de HEART MEDAL (hart medaille) hebt, verschijnen er meer hartjes in het spel bij het verslaan van vijanden, het breken van potten en het slaan van gras. Je vindt de medaille in de kist die verschijnt na vinden van goddess cube #11 en #16.

Hook Beetle [Foto]
De HOOK BEETLE is een upgrade van de BEETLE en verkrijg je in LANAYRU DESERT. Na de upgrade kun je met je BEETLE bommen en andere voorwerpen opnemen, ermee rondvliegen, en ze al vliegend naar de grond werpen.

Iron Shield [Foto]
Het IRON SHIELD (ijzeren schild) is een steviger schild dan het houten schild en kan dus niet verbranden. Je kunt het voor 100 rupees kopen in de BAZAAR in SKYLOFT nadat je de SKYVIEW TEMPLE afgewerkt hebt.

Life Medal [Foto]
Met de LIFE MEDAL (levensmedaille) krijg je een volledig hartje extra, maar je moet het wel in de Adventure Pouch meedragen. Je kunt de eerste kopen in BEEDLE'S SHOP voor 800 rupees. De tweede vind je in de kist van Goddess Cube #17.

Life Tree Fruit [Foto]
Nadat je de Life Tree Seedling geplant hebt, kun je de LIFE TREE FRUIT bemachtigen. Deze moet je naar de THUNDER DRAGON brengen om hem te genezen.

Life Tree Seedling [Foto]
De LIFE TREE SEEDLING is een zaadje dat je bemachtigt in LANAYRU GORGE en moet planten bij Groose in de SEALED TEMPLE.

Mogma Mitts [Foto]
Met de MOGMA MITTS kun je graven zodat je ondergronds komt en ondergronds in tunnels graven. Je krijgt de handschoenen in de FIRE SANCTUARY.

Mushroom Spores [Foto]
MUSHROOM SPORES zijn een soort potion die gebruikt wordt om geblesseerde vogels te genezen. Je krijgt het in side quest #3: Geblesseerde Loftwing van de man op de PLAZA in SKYLOFT.

Potion Medal [Foto]
Met de POTION MEDAL in je Adventure Pouch zijn potions langer werkzaam. Je vindt de medaille in Goddess Cube kist #22.

Practice Sword [Foto]
Link krijgt het PRACTICE SWORD (oefenzwaard) in de SPARRING HALL in SKYLOFT. Het is het eerste zwaard dat hij kan gebruiken.

Ruby Tablet [Foto]
Je krijgt de RUBY TABLET nadat je de SKYVIEW TEMPLE hebt uitgespeeld. Je moet het naar de STATUE OF THE GODDESS brengen op SKYLOFT.

Rupee Medal [Foto]
Met de RUPEE MEDAL (rupee medaille) krijg je meer rupees uit voorwerpen die je breekt en vijanden die je verslaat. Je vindt het in de kist van Goddess Cube #13 en #20.

Sacred Shield [Foto]
Het SACRED SHIELD is het laatste (en dus sterkste) schild dat je kan kopen. Het repareert uit zichzelf. Je kunt het voor 500 rupees kopen in de BAZAAR in SKYLOFT nadat je LANAYRU MINING FACILITY hebt uitgespeeld.

Sailcloth [Foto]
De SAILCLOTH (zeildoek) kan je gebruiken om je val te breken. Je kan er ook mee zweven op windgolven. Je krijgt het doek van Zelda in het begin van het spel na het winnen van de CEREMONY (vogelrace).

Scattershot [Foto]
De SCATTERSHOT is een geĆ¼pgrade versie van de SLINGSHOT. Je kan hem upgraden in de BAZAAR op SKYLOFT.

Slingshot [Foto]
Met de SLINGSHOT (katapult) kun je vanop afstand vijanden doden of verdoven. In FARON WOODS moet je de vermiste KIKWI's vinden om van BUCHA het wapen te krijgen.

Spirit Vessel [Foto]
De SPIRIT VESSEL is een instrument dat je krijgt tijdens de opdrachten die je moet doen in de SILENT REALMS. Je moet ze vullen met TEARS om te slagen voor de SILENT REALM test.

Stone of Trials [Foto]
De STONE OF TRIALS krijg je na het afwerken van de Silent Realm in SKYLOFT. Met deze steen kun je de laatste tempel, de SKY KEEP, openen.

Treasure Medal [Foto]
Als je de TREASURE MEDAL (schatten medaille) hebt, zullen schatten vaker in vijanden aanwezig zijn. Je vindt deze medal in een kist nadat je goddess cube #8 geactiveerd hebt. Je vindt de kist op een eiland in het oosten in de SKY.

Water Dragon's Scale [Foto]
Met de WATER DRAGON'S SCALE kun je onder water zwemmen en duiken. Je krijgt deze na het afwerken van FARORE'S SILENT REALM in FARON WOODS.

Whip [Foto]
Met de WHIP (zweep) kun je vijanden van op afstand verdoven of voorwerpen mee te pakken krijgen. Je krijgt het in de ANCIENT CISTERN.

Wooden Shield [Foto]
Het WOODEN SHIELD (houten schild) is het eerste schild dat Link kan bemachtigen. Je kunt het gratis krijgen van instructeur Horwell in het begin van het spel of je kunt het later voor 50 rupees kopen in de BAZAAR op SKYLOFT.

Reclame